Plugg... AH.

Plugga. Ibland blir man nästan trött... Eller ganska. Skola idag då. Var tvungen att ta det lugnt efter skolan haha. Fast ändå plugga, det ända typ som är i mitt huvud (neh, jag bara skoja... Men lite iallfall..?)... Har varit på nätet och tittat efter trevliga saker att köpa, jippi!.
Lilla jag gillar att näthandla än att handla inne i stan....Fast man bor mitt (nästan) i huvudstaden...?
Nu ska jag ta en tur med Moe, min tur idag då *suck* Men det är härlig att få komma ut.
Kram på er alla!
Amanda.

Huvudvärk :(

Har en jobbig huvudvärk idag. Inte kul...? Ledsen för en dålig uppdatering igår. Men glömde bort bloggen lite, hehe. Var ute och gick i en timme, härligt med friskt luft. Sedan satt jag och läste plus jobbade på en uppsats som ska vara klar tills på torsdag. Idag kommer jag typ inte gör så mycket känner jag. Dog nästan i mina små läxor i går...
Dock kanske jag inte har så mycket, vilket är en positiv grej!
Funderar på att krypa ner under en filt (om jag inte redan har gjort det) och mysa framför tv. Ah, härligt...känner att man ibland får ta och lata sig. Fast jag skulle behöva köpa ett par gympaskor, ni vet sådana "Indoor"...Men får ta det kanske nästa helg.
Amanda.

Morgon mys med hund!

Vaknade precis av att min (familjens) lilla hund väckte mig. Känner att jag berättar lite om mig själv här i bloggandet. Iallfall han är en liten griffon bruxellois, ska se till att jag stavar rätt här nu också. Har är nyligen- nyligen och nyligen men vi köpte honom i somras (Augusti) så ungefär ett halv år- inköpt. Han kom och och kröp under täcket vilket gjorde att jag vaknade. Men ändå mysigt, skulle ändå gå upp nu? (Eller kanske vid tolv med det kvittar)
Bild på en Griffon bruxellois- det är inte Moe på bilden, utan en ifrån Google (Hittar inte bilder på honom i min dator)
Idag ska jag plugga, sedan ska jag gå ut och gå, och sedan bara vila...
Amanda.

Pizza.

Blir pizza i kväll, är helt klart sugen på det. Har inte ätit det på kanske en månad? Så nu ska jag hugga in i en stor Hawaii. Jag har en konstig vana, det ska vara en Hawaii (Dock gillar jag inte ananasen?)... Men om man beställer en Vesuvio- vet inte hur det stavas- så blir det något konstigt med smaken. Jag är en oerhört kräsen lite unge, eller föredrar för mig själv att kalla mig ungdom haha. Okej pizza utan ananas är ämnet. Iallfall, hoppas att det blir mumsigt nu... Känner redan hur det kurrar i min mage (Åt inget i skolan idag...Eftersom det smakade pyton)...
Blir iallfall ingen film men min lille broder i kväll, vi brukar aldrig ha det så varför skulle det fungera i kväll?- han har någon kompis på besök och har något tv spel med sig. Det kommer troligen sitta där hela kvällen...
Haha, känner mig så desperat. Ska se om jag hittar en trevlig film...? Tror jag ska se på Knight and day, den hade ju premiär i somras någon gång. Dock han jag inte se det...
Åh, nu kommer pizzorna!
Amanda.


Ny header...

Japp, underbara Theresa har hjälp mig nu. Kram på dig. Så jag vet inte vad ni tycker om det, faktum är att jag är sjuk dålig på att hålla på med sådana koder och saker vad man nu gör. Tur att det finns kompisar som kan det!
Bilden är gjort av mig (eftersom jag vet hur man använder photoshop)... Dock så vet jag inte vart man får in den här och trixa med koder (det är jag sjukt dålig på). Där kommer Tess in i bilden.
Hoppas ni får en trevlig kväll. Som jag sa tidigare ska jag bara slappa (Tror jag). Kanske kolla på någon film med min bror. Ja jag har en bror som är 13 år. Vi får se hur det går...? Haha.
Hoppas ni får en trevlig eftermiddag iallfall...Så uppdaterar jag senare när jag har fått flyt på alla koder- inte för att jag kommer att få det?...Men ah..?
Någon snäll person som vet eller vill hjälpa mig/ge tips på vad man kan göra, ni får gärna gör det. Eftersom jag är nybörjare och detta är min första blogg så ser det hemsk ut just nu.
Isåfall kan ni mejla mig på amandic.hotmail.se (Eller varför inte kommentera?)
Amanda.

Tröjan

Hittade den underbara tröjan/linnet jag ville ha på nätet i stället. Men blir billigare om man köper i butik + jag slipper att springa ner till Ica och hämta ut paketet!
Aja, barnbidraget kommer väll typ när som hellst- om inte idag? (Haha, har inte koll på det). Så em vi få se.
Men, men vad tycker ni?
Snygg, eller inte?
(Ni som är intresserade av just denna...eller någon annan sak där ifrån kan ta och hitta det här)
Amanda

Älskar tidiga dagar!

Absolut, det gör jag verkligen typ!
Jag började klockan åtta idag, sedan var det tråkig skola... as usual. När men när man sedan går på lunch (vilket inte häller man trivs med- urk, skolmat?) så tänker man efter det är bara en timme kvar tills vi slutar, man kan ta det lite lugnt tills det ringer ut (Inte för att våran skola ringer ut, men just nu känner jag för att beskriva det så för att man gör det- oftast). Sedan när man äntligen får gå känner man.... Det är fredag jag älskar fredagar jag ska bara ta det lugnt i kväll. Förra helgen var jag tillsammans med mina kompisar och haha. Det var lite för mycket så jag måste vila denna helg. Men vi har också ett prov nästa vecka, känner att detta är superkul...? Jag är så otrolig dålig på att skriva.. Eh,
Har iallfall köpt med mig en chokladkaka hem- man får unna sig på fredagar + gick förbi bik bok på vägen hem (Låter sjukt konstigt i era öron?- men jag åker tåg hem), har kollat in en tröja där nu länge... Så vi får se helt enkelt om jag köper den?
Inte den jag går förbi, en jag hittade på google.
Ha en trevlig eftermiddag
Amanda
Men eh, jag ska ta och fixa en snygg header snart. Theresa (En kompis) ska hjälpa mig, vi gör tummen upp till det!

Välkommen till min nya blogg!

Jag är en hel amatör när det kommer till att skriva, men ska fördjupa mig i mina tankar och se så långt jag kommer med skrivandet.

 

Hoppas iallfall någon där ute har lust att läsa om min sjuka vardag och mina konstiga ämnen och ting jag tar upp. Lägg inte för mycket tid på att kolla min blogg- ni lär då blir besvikna.

 

Amanda


RSS 2.0